Holi M-200 Tuolivaaka

1,00 

Edullinen perustuolivaaka, ei varmennettavissa.

Toimitetaan Tampereella punnuksilla viritettynä.

M-200 High Capacity -tuolivaa’an maksimipunnituskapasiteetti on 250 kg ja näytön askel 50 g, joten se sopii monenlaisiin potilaisiin mukaan lukien painonhallinta, kuntoutus ja vanhustenhoito. Toimii paristoilla tai verkkovirrassa.

Tukevarakenteinen ja helposti siirrettävä tuolivaaka.
Näytön askel 100g
Saatavuus: Varastossa
Tuotetunnus (SKU): 8d6e1d4d4814-1-1-1 Osastot: ,

LISÄTIEDOT

M-200 Suuren kapasiteetin tuolivaaka on ihanteellinen punnitusratkaisu terveydenhuollon ammattilaisille, jotka tarvitsevat mukavan, turvallisen ja tarkan menetelmän liikuntarajoitteisten potilaiden punnitsemiseen. Tukevan rakenteensa, helpon liikutettavuuden  ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta M-200 Tuolivaaka tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä ja arvoa erilaisissa terveydenhuollon tehtävissä. Malli ei ole varmennettavissa.

Mukava ja turvallinen istuin

M-200 Chair Scale on suunniteltu potilaan mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen, ja siinä on pehmustettu istuin, selkänoja ja käsinojat. Tuolin ergonominen muotoilu tarjoaa optimaalisen tuen ja varmistaa turvallisen punnituskokemuksen potilaille, joilla on liikuntarajoitteita tai tasapaino ongelmia.

Kääntyvät pyörät ja lukittavat jarrut

M-200 Chair Scale on varustettu kääntyvillä pyörillä ja lukitusjarruilla, mikä mahdollistaa sujuvan ja helpon kuljetuksen huoneiden ja paikkojen välillä. Lukitusjarrut varmistavat vakauden punnitusprosessin aikana ja tarjoavat turvallisen ja varman kokemuksen sekä potilaille että terveydenhuollon ammattilaisille.

MalliKapasiteettiNäytön porras
M-200250 kg50 g

 

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS